Pukeudu helteellä luonnonkuituun

Kun lämpömittarit näyttävät hellelukemia melkein yötäpäivää kannattaa harkita pukeutumista tarkkaan. Luonnonmateriaalit, ohuenohut puuvilla, pellava ja silkki toimivat kesän lämpiminä päivinä hyvin. Toinen tärkeä näkökohta on vaatteen istuvuus, valitse aina vaate niin että se on riittävän väljä olematta teltta. Pienissä yksilöllisissä liikkeissä löytyy yleensä asiantuntevaa apua.

Bitte Kai Rand

Ohuenohuiden yläosien alle voi laittaa pienen topin jos materiaali tuntuu/näyttää liian paljastavalta. Kuvan tanskalainen      Bitte Kai Rand mallistosta löytyy paljon puuvilla ja pellava vaihtoehtoja. Huippumuodikkaat asut ovat tyylikkään yksinkertaisia mutta niissä on usein joku juju, pientä pilkettä silmäkulmassa joka nostaa vaatteen tavanomaisen yläpuolelle. Mallistot ovat hyvin kaavoitettuja ja sopivat hyvin myös aikuisen kokoiselle naiselle.

Toinen suosikki on saksalainen OSKA. Yritys esittelee itseään ”muotia individualisteille” termillä, eli yksilöllisen puketumisen puolestapuhuja.

OSKA

Kun säät taas viilenevät voi siirtyä kerrospukeutumiseen, ja lisätä puketumiseen huiveja, liivin, tai takin ja vaihtaa sandaalit kenkiin. Näin yksinkertainen tyylikäs asuu on pitkään käytettävissä ja muunneltavissa. Kerrospuketumista kannattta harkita myös kun osan päivästä viettää ilmastoidussa tilassa jossa voi olla yllättävän viileetä.

Asusteena toimii loistavasti näyttävät korut , mieluiten luonnonmateriaaleissa. Katso LeJun korut tästä.

 

PS

Pellavahan rypistyy, ei hätää viimeisin vinkki on jättää pellavavaate silittämättä pesun jälkeen,  lue ELLE lehti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s